SUP melontatekniikan parantaminen.

Kauden alussa on hyvä pyrkiä analysoimaan omaa melontatekniikkaa ja tunnistaa ”virheet”. Mikäli jatkat virheiden toistamista heti kauden alussa on niistä vaikeampi päästä kauden aikana eroon. Tekniikkaan tai välineisiin ei kesken kautta kovin suuria muutoksia kannatakaan lähteä tekemään.

Hyviä tekniikka vinkkejä kannattaa poimia Dave Kalaman, Jim Terellin, Danny Chingin ja Larry Cainin youtube videoista.

Kuvaa itsestäsi video jossa melot rentoa melontaa keskittyen tekniikkaan. Ota myös muutama täysvauhtinen spurtti. Todennäköisesti tunnistat videosta usean asian joissa voisit parantaa. Pyri tekemään halutut muutokset ja kuvaa uusiksi tai pyydä kaveria seuraamaan tekniikkaasi vesillä. Kauden edetessä kannatta videon kuvaaminen uusia ja tarkastaa onko tehdyt korjaukset pysyneet.

Alla video jonka kuvasin GoProlla itsestäni kauden ensimmäisellä lenkillä. Lautaan kiinnitetty GoPro ei ole parasvaihtoehto hyvän kokonaiskuvan saamiseksi. Laajakulma vääristää liikeratoja. Paras olisi mikäli pystyisi kuvaamaan hieman etäämmältä jolloin näkisi samalla myös laudan asennon vedessä. Laudan asennosta pystyy päättelemään seisotko oikeassa paikassa laudalla olosuhteisiin nähden.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *